Over de Kerkmarkt

De "Kerkmarkt" is een dienst van de Vereniging voor Kerkrentmeesterlijk Beheer. De Kerkmarkt heeft als doel te bemiddelen tussen vraag en aanbod van kerkelijke goederen. 

De VKB is niet aansprakelijk voor geleden schade als gevolg van adverteren of reageren op advertenties op de site www.kerkmarkt.nl. 

Voorwaarden:

De VKB behoudt zich het recht voor adverteerders en/of advertenties te weigeren of te verwijderen. Kerkmarkt is alleen voor kerkelijk gerelateerde artikelen (en bijv. niet voor restverkoop van een rommelmarkt o.i.d.), zulks ter beoordeling van de VKB.
Adverteerders registreren zich via een aanmelding en accepteren opname in het relatiebestand van de VKB. Na aanmelding ontvangen adverteerders een inlogcode. Plaatsing kan alleen na inloggen.
Facturatie (indien van toepassing) geschiedt per e-mail, na plaatsing, maandelijks. Als basis voor facturatie geldt een plaatsingsduur naar boven afgerond op hele maanden.
Kerkmarkt is zowel voor leden, particuliere als zakelijk adverteerders. Zakelijke adverteerders zijn als zodanig herkenbaar op de site. Zij betalen een éénmalige introductiefee van € 100 per bedrijf /organisatie.

Voorwaarden kunnen te allen tijde wijzigen, in welk geval een adverteerder de mogelijkheid heeft een advertentie in te trekken.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

 

 

Overige tarieven

Leden / particulier

Zakelijk

Pijporgels € 225,- eenmalig € 225,- eenmalig
Interieur en inventaris gratis € 25,- per maand
Roerend religieus erfgoed (>100 jaar) € 15,- per maand € 25,- per maand
Boeken en Bijbels (<100 jaar) gratis € 25,- per maand
Diensten (mensen / personeel) € 15,- per maand € 25,- per maand
Vastgoed € 25,- per maand € 25,- per maand